16 Απρ 2007

Διάλεξε την ζωή

Ξέρω πως είναι ο φόβος,η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια του αύριο,της επόμενης μέρας,της επόμενης στιγμής....Να μην ξέρεις τι μέλλει γεννέσθαι την επόμενη ώρα,δεν υπάρχει χειρότερο.
Να ανησυχείς για το τι θα συμβεί αν κάνεις κρίση έξω στον κόσμο ή ακόμη και μπροστά σε γνωστούς και φίλους.
Πιστέψτε με ξέρω πως είναι να υποφέρεις από όλα αυτά και από τις αρνητικές σκέψεις που κατακλύζουν το μυαλό σου με τόση ευκολία.
Είμαι σίγουρη πως κι εσείς έχετε αναρωτηθεί κάποια στιγμή,ίσως και παραπάνω,αν υπάρχεται πραγματικά,αφού έχετε την εντύπωση ότι κανείς δεν σας κοιτάζει πια στα μάτια.Κανείς δεν σας μιλάει,κανείς δεν σας ακούει πραγματικά.
Νοιώθεις πως είσαι διάφανος κι εύκολα σε ξεχνούν?
Κανείς δεν θέλει να υποφέρει ή να ζεί μέσα στην Αγωνία.Ξέρετε όμως πόσα πράγματα μαθαίνει κανείς υποφέροντας?Φυσικά δεν εννοώ να κυνηγάμε τον πόνο ή να τον προκαλούμε.
Χρειάζεται Δύναμη για να αντισταθείς στο φόβο και να προχωρήσεις μπροστά παρά την αβέβαιότητα χωρίς εγγυήσεις ή πληρωμή!!
Η Επιληψία μας κάνει δυνατούς κι αλλοίμονο σ΄αυτούς που θα αφεθούν στην ασθένεια τους αμαχητί!
Προσωπικά νοιώθω δυνατή.Επιλέγω να ζήσω!Και να ζήσω όσο καλύτερα γίνεται ανάμεσα σας και μαζί σας!
Όταν ζείς, ελπίζεις,ρισκάρεις και κυρίως αγαπάς!Η ζωή είναι μια στάλα ταξίδι, όπως λεει και γνωστό τραγούδι γι΄αυτό βιαστείτε.

1 σχόλιο:

Nemertes είπε...

"Δεν ξέρω αν θα ζω αύριο". Ακούγεται μακάβριο το ξέρεις, μα αυτή η πιθανότητα έστω 1% που έχουμε παραπάνω από τους άλλους ανθρώπους, μας κάνει διαφορετικούς.

Όμως όπως λες και εσύ, λέω και εγώ λέει και το τραγούδι "Ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς".

Κάθε μέρα δίνουμε έναν αγώνα. Αγώνα για να μας κοιτάνε στα μάτια, αγώνα για να έχουμε το κεφάλι ψηλά.

Είναι δύσκολος και το ξέρουμε και οι δύο. Όμως ξέρεις κάτι; Ή εμείς ή αυτό. Δεν θα αφήσω καμία επιληψία να με νικήσει. Έχω μια ζωή να ζήσω... ;)

(περιττό να πω πως ό,τι διαβάζω εδώ μέσα είναι σαν να το έχω γράψει εγώ. Δεν υπάρχει κόμμα ή τελεία που να μην νοιώθω, που να μην έχω ζήσει. Πώς το είπαμε πριν; Αδελφές ψυχές!)