30 Αυγ 2007

Κόλαση και Καμένες πατρίδες!

I am back!Επέστρεψα και δυστυχώς όχι με τις καλύτερες προθέσεις!
Τις τελευταίες μέρες ακούω και βλέπω συνέχεια από τα κανάλια τις μαραθώνιες αναμεταδόσεις για τις πυρκαγιές στη χώρα μας,για τα ομορφα χωριά που όμορφα καίγονται και τα υπέροχα δάση μας που γίνονται το ένα μετά το άλλο αξιοπρόσεχτα καρβουνάκια!
Εχτές το βράδυ έτυχε να παρακολουθήσω την συνέντευξη κατοίκου ενός από τα χωριά αυτά που επλήγησαν και όχι μόνο.Η οικογένεια του Κου Κάρτα σχεδόν ξεκληρίστικε στις φλόγες... Αδελφός,αδελφή,ανήψια όμορφα καμμένα πτώματα!!Επειδή το κράτος,η πολιτεία δεν είχαν καλό συντονισμο λέει!Δεν υπήρχε καθόλου συντονισμός έρχομαι να συμφωνήσω,όμως πως, με ποιό τρόπο κοιτάς αυτόν τον άνθρωπο στα μάτια και του ανακοινώνεις τον λόγο που αυτός είναι αναγκασμένος σήμερα αυτή τη ρημάδα την επόμενη μέρα-όπως πολύ αρέσει στους δημοσιογράφους να αποκαλούν-να κηδέψει τέσσερα πτώματα της οικογενείας του για να μην αναφέρω τους φίλους και συγχωριανούς του?10.000 το κεφάλι αξιολογήθηκε κάθε νεκρός.Τόσο μας αξιολόγησε το κράτος!
Πλήρης αδιαφορία από τους πολιτικούς μας,καμία ενοχή,κανένα συγγνώμη...!Ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλο,όπως γίνεται πάντα δηλαδή!Κανένας δεν είναι υπεύθυνος για τίποτα,όλα καλά!
Κι ενώ βρισκόμαστε εν μέσω προεκλογικής περιόδου,κάθομαι και σκέφτομαι,γιατί θα πρέπει εγώ να ψηφίζω και να εκλέγω αυτούς τους ανθρώπους?Αυτούς που αδιαφορούν τελείως πια για τον ανθρώπινο πόνο,την τεράστια οικολογική καταστροφή και όλα όσα προκαλεί η αδιαφορία τους.Φτάνει λοιπόν!Ως εδώ...Εγώ δεν πρόκειται να συνεχίσω να συναινώ στο κακό
και σ΄αυτό το μπάχαλο που συνεχίζει χρόνια τώρα να επικρατεί στη χώρα μας.Τα βλέπουμε δεκαετίες τώρα-τολμώ να πω-κι όμως δεν κάνουμε τίποτα!Η διακυβέρνηση των μεγάλων κομμάτων το μόνο που έχει καταφέρει είναι να μας κάνει να νοιώθουμε πολίτες ενός κατώτερου θεού.
Σκέφτομαι τους 63 ανθρώπους που βρίσκονται νεκροί για το τίποτα,χωρίς λόγο.Σκέφτομαι κι αυτούς που τους κλαίνε και μείνανε άστεγοι από τη μια στιγμή στην άλλη.Φιλοξενούμενοι και μόνοι στον ίδιο τους τον τόπο.
Σκέφτομαι τα δάση,τα πεύκα,τα έλατα και όλη την χλωρίδα και την πανίδα που δεν υπάρχει πια.Σχεδόν 2.000.000 στρέμματα καμμένης γης!Μαυρίλα στον χάρτη...Γιατί?
Επειδή κάποιοι ανεύθυνοι και ανισόρροποι που κυβερνούν δεν σκέφτηκαν να λάβουν μέτρα για την προστασία τους Καλοκαίρι καιρό!!
Κυρίες και Κύριοι πολιτικοί της χώρας αυτής μπορείτε να πάτε στο διάβολο,γιατί εκεί σας αξίζει μόνο,τίποτε άλλο.Να καείτε στην Κόλαση μήπως έτσι μπορέσετε να καταλάβετε σε ποιά τραγωδία οδηγήσατε για μια ακόμη φορά την χώρα τούτη!

2 σχόλια:

Shades είπε...

..και λίγα είπες..
Ντρέπομαι γι αυτούς που με κυβερνούν χρόνια τώρα.

Ανώνυμος είπε...

ότι και να πει κανείς είναι λίγο.
πάντως στην κατάστασή σου δεν είναι και τόσο ωραίο να τα βλέπεις αυτά.... συγχύζεσαι χωρίς λόγο
φιλάκια....